Prestam servicii de curatenie in hale industriale.

Serviciile de curatenie profesionala pot fi periodice sau o singura curatenie generala.

Curatenie profesionala hale industriale.

Prestări servicii curățenie profesionala zilnică, în hale, in spatii industriale.

Programul de lucru pentru curatenie hale industriale, curatenie spatii industriale, 8 ore pe zi/ agent, 5 zile pe săptămână. Numarul agentilor de curatenie/ femeilor de serviciu pentru curatenie in hale si spatii industriale este in functie de necesitatile beneficiarilor.

Este recomandat, in functie de programul de lucru al beneficiarului sa se faca pentru inceput o curatenie generala in hala. Curatenia generala in hala sau in spatiile industriale este urmata de curatenia de intretinere zilnica, care cuprinde elementele specifice de mai jos, fara a se limita la ele.

Serviciile profesionale de curățenie în halele industriale constă în aerisirea spaţiilor interioare; ştergerea de praf a suprafetelor . Deasemenea se aspira suprafetele dupa care incepe curatarea propriu zisa a pardoselii cu aparate profesionale de curatat.

In cazul birourilor de deasupra halelor industriale se face curatarea periodica, in functie de necesitati, precum: ştergerea de praf a suprafețelor mobilierului (dulapuri, mese de lucru etc); golirea şi curăţarea coşurilor de gunoi, înlocuirea sacilor menajeri; colectarea gunoiului și evacuarea acestuia în locul special amenajat; dezinfectarea tuturor recipientelor de gunoi; aspirarea parchetului/covoarelor/mochetelor; spălarea şi degresarea pardoselilor (gresie, parchet, linoleum) din birouri, holuri, spaţii de acces interioare.

Curatenia generala in hale consta deasemenea in spălarea şi dezinfectarea grupurilor sanitare: spălare chiuvete, vase WC, pișoare, curăţare elemente sanitare, curăţare oglinzi, faianţă, spălare şi dezinfectare pardoseală şi capace WC.

Curatarea birourilor de deasupra halelor, curăţarea de praf a aparaturii de birou: telefoane, computere etc.; ştergerea de praf a uşilor şi a tocăriei; ştergerea de praf a suprafeţelor de uz intens (întrerupătoare, prize, mânere de uşă etc) şi dezinfectarea lor periodică sau la nevoie; ştergerea de praf a plintelor, pervazelor, radiatoarelor si a obiectelor din încăperi; curăţirea geamurilor de la ușile de acces.

Prestam servicii de curatenie in spatii industriale, curatenie de intretinere, ce consta in stergerea prafului şi pânzelor de păianjen de pe pereţi, tavane, serviciu ce se realizeaza lunar in cadrul curateniei in hale industriale; spălarea tocăriei interioare a geamurilor şi a uşilor din hale si birouri se face lunar; spălarea suprafeţelor vitrate interioare şi exterioare se face, in functie de necesitati lunar sau trimestrial, spalarea mochetelor cu aparatele de insertie – extractie se face trimestrial in cadrul abonamentelor.

curatenie hala industrialacuratenie hala industriala